• darkblurbg

In online workshops van twee uur gaat u aan de slag met de theoretische kennis, diagnostiek en behandeling van fonologische problemen. De workshops zijn ieder opgebouwd uit een eigen onderwerp.

Basisworkshop 1 richt zich op het opfrissen van kennis rondom fonologische ontwikkeling en hoe u dit kunt onderzoeken tijdens direct contact met uw cliënt of op afstand. In Basisworkshop 2 leert u de basisbeginselen van de Metaphon-therapie, de verschillende fasen en niveau's. Er wordt aan de hand van een voorbeeldcasus een plan voor een Metaphon-behandeling opgesteld. Tijdens de online Verdiepingsworkshop leert u aan de hand van een voorgestelde casus een behandelplan schrijven volgens Metaphon rondom twee fonologische vereenvoudigingsprocessen die wij regelmatig in de praktijk tegen komen. Wanneer deze plannen correct zijn opgesteld, krijgt u de gelegenheid uw eigen casus voor te leggen en hier een behandelplan voor te schrijven. Deze kunt u na de workshop insturen en wordt voorzien van feedback!

Beschrijving Informatie
Instituut ProFono
Naam van de workshop

Metaphon Online Basisworkshop 1&2
Metaphon Online Verdiepingsworkshop

Cursusniveau post-HBO
Doelgroep logopedisten die werken met of geïnteresseerd zijn in het behandelen van kinderen met spraak- en taalontwikkelingsachterstanden of stoornissen.
Aantal deelnemers max. 10 personen min. 5 personen
Studiebelasting 2 tot 4 uur
Aantal contacturen 2
Aantal contactdagen 0
Docent Yvette Ribbe, logopedist en logopediewetenschapper
Kosten

Online 1. Basis Fonologie €40,-
Online 2. Basis Metaphon €40,-
Online 3. Verdieping Metaphon €50,-

Online 1&2. Basis fonologie en Metaphon €75,-
Online 1&2&3. Basis en verdieping €120,-

*wanneer u zich voor meerdere workshops aanmeldt, ontvangt u per extra workshop €5,- korting.

Gegevens Zie aanmeldingspagina voor mogelijk data
Tijd 19:00-21:00 10:00-12:00 op aanvraag
Accreditatie De workshop is niet geaccrediteerd door St. ADAP.
Certificaat U ontvangt per workshop een bewijs van deelname.
Aanbevolen literatuur Howell, J., Dean, E. (1998) Fonologische stoornissen. Behandeling van kinderen volgens de Metaphon-therapie. ISBN 978 902 651 5200. (€45,30)